Rezerwuj online

Rezerwuj online Sprawdź dostępność

Podaruj Prezent

Zobacz
więcej
 
 

Romantyczny 2-dniowy pobyt we Dwoje

Pobyt Wielkanocny 4-dniowy dla dwóch osób

Romantyczny 3-dniowy pobyt we Dwoje

I Komunia Święta 2018

Pakiet konferencyjny

« »
Zwiń stronę

Karta menu

Przystawka

Gołąbki gryczane z wątróbką drobiową i koniakiem
*Pieczone gołąbki gryczane z włoskiej kapusty z wątróbką, grzybami żurawiną, podane na warzywach Ratatouille i puddingu z wędzonych śliwek
200/100/30g
25 zł

Grillowany bajgiel z płatkami wołowiny i rukolą
*Wołowina marynowana w kolorowym pieprzu, serwowana na świeżej rukoli z sosem cezara
80/100/40g
24 zł

Sałatka

Bukiet sałat z galzurowaną wątróbką i balsamicznym jabłkiem
*Wątróbka drobiowa z cząskami jabłka w balsamicznej glazurze, podana na bukiecie sałat z emulsją malinowo-cytrusową i pieczywem grillowanym
130/60/80g
28 zł

Rzymska sałata z pomidorkami cherry i kulkami mozzarelli
*Listki rzymskiej mini sałaty, szpinaku, rukoli i roszponki, podane z kulkami mozzarelli, i pomidorkami cherry z sosem cezar i ciepłym pieczywem
100/100g
28 zł

Zupa

Staropolski rosół z wiejskiej kiełbasy i świeżej wołowiny
*Aromatyczny rosół z kury, podany z płatkami wołowiny i domowym makaronem
250/50/25g
14 zł

Cappuccino z kurek i borowików z nutką oliwy truflowej
*Krem z leśnych grzybów z nutką tymianku i oliwy truflowej, muśnięty słodką śmietanką, podawany z grzankami
250ml
16 zł

Danie główne

Tournedos z polędwiczki wieprzowej w boczku
*Mini steki otulone plastrami boczku, podane z kopytkami ziemniaczanymi Ratatouille z pieczonych warzyw oraz mikro ziołami
150/150/120g
36 zł

Konfiturowana pierś z kaczki w jabłkowym Calvadosie
*Pierś z kaczki konfiturowana tartą gruszką i jabłkiem z sosem teriyaki, grillowana kaszanka, sałatka z marynowanych gruszek i Calvadosu, mikro listki buraka, kiełki groszku
150/120/120g
49 zł

Kieszeń kurczaka nadziewana smardzami z nutką brandy
*Pierś z kurczaka w dressingu dijon i płatkami papryki, serwowane z tymiankowym puree, czarną marchewką w glazurze porto oraz chipsami z włoskiej kapusty
150/50/180g
46 zł

Truflowy schab z kością na kapuście w szampanie
*Schab wieprzowy z rusztu marynowany w oliwie truflowej, serwowany na kapuście w szampanie ze słodkiej śmietanki i domowymi frytkami ze skórką
200/100/150g
34 zł

Filet z dorsza w soli himalajskiej z flambirowanymi marchewkami
*Filet z dorsza z pieca, podany z marchewką flambirowaną, kopytkami ziemniaczanymi w klarowanym maśle z listkami mięty cytrynowej
150/120/150g
42 zł

Danie wegetariańskie

Suflet z koziego sera w towarzystwie szpionakowej panna cotty
*Pieczony suflet z koziego sera, podany ze szpinakową panna cottą, mikro ziołami i dresingiem z bazyliowego pesto
120/100/15g
24 zł

Pieczone ciasto filo ze szpinakową ricottą i bazyliowym pesto
*Ciasto filo nadziewane serkiem ricotta, szpinakiem i suszonymi pomidorami, podawane na rukoli, roszponce i miętowym dressingu
130/70g
26 zł

Makaron

Trofie makaronowe w "pepe verde" z szynką i grzybami
*Makaron Semolina (z przenicy durum) z szynką wędzoną i prawdziwkami w kremowym sosie "pepe verde" na bazie białego wina z płatkami Grana Paadno i pudrem z jadalnej ziemi
300g
32 zł

Sakiewki pałacowe z kaczką pomarańczowo-imbirową
*Sakiewki nadziewane pieczonym i gotowanym mięsem z kaczki, cząstkami pomarańczy i laską cynamonu
6 szt. 300/100g
32 zł

Deser

Suflet czekoladowy z pudrem z orzechów laskowych
*Suflet czekoladowy oprószony pudrem z orzechów laskowych, podany na angielskim kremie z ciepłym sosem czekoladowym, nutką chili i bitą śmietaną
130/80/30g
22 zł

Kokosowe "Tartuffo" z jagodową watą cukrową
*Pralinka migdałowa z ciemnej czekolady, podana z lodami z białej czekolady i kremem truflowym w kokosowej posypce ze słodkim wafelkiem i sosem malinowym
150/20g
24 zł

Chrupiąca gruszka w ciasteczkowej panierce z gorgonzolą i frużeliną wiśniową
*Gruszka nadziewana pleśniową gorgonzolą i prażonymi orzechami włoskimi w panierce z maślanych herbatników, polana ciepłym sosem z frużeliny wiśniowej i czerwonego wina
130/50g
18 zł

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij